Sedert de komst van de digitale fotografie is er een revolutie geweest in de wereld van de fotografie. Er wordt duidelijk minder afgedrukt maar er zijn ook heel wat meer mogelijkheden om uw foto te gebruiken. Naast het traditionele fotoprintje kan je nu je opnames afgedrukt zien op canvas, plexiglas, di-bond, metaal,... .

Kalenders, verjaardagkalenders en agenda's met je eigen opnames zijn een uniek geschenk of wat dacht je van een prachtig fotoboek over je laatste reis. Dit laatste kan zowel op echt fotopapier of wordt digitaal gedrukt. Een grote keuze van digitale fotogeschenken zorgt ervoor dat je voor de verrassing kan zorgen op het familiefeestje. En de uitnodigingen voor dit feestje kan je ook digitaal aanmaken met je eigen foto's.

Wij kunnen voor dit alles zorgen via onze samenwerking met "Spector by smartphoto". Al meer dan dertig jaar werken wij samen met dit labo uit Wetteren dat werkt met compititieve prijzen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Je bestelt je producten op je computer en enkele dagen later mag je ze komen afhalen in onze zaak. Interesse? Neem gerust eens een kijkje op hun website via onderstaande link en mochten er vragen zijn, dan kan je gerust bij ons terecht om je wegwijs te maken hoe je best te werk gaat. Veel succes.

http://www.spector.be

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston